AritaSchaling_DSC03055

Arita Schaling

directie - klinisch psycholoog - supervisor VGCT en schematherapie

Jeroen en ik hebben eerder met elkaar gewerkt. Toen hij vertelde over zijn plannen voor Emendare, werd ik direct geïnspireerd. Een klein team, veel bevlogenheid en veel aandacht voor een positieve en gelijkwaardige bejegening van cliënten.

En zo heeft het ook uitgepakt. Ik ben waar ik wil zijn, op een plek waar we iets goeds aan het doen zijn. En waar we trouw aan willen blijven.

Ik kan bij Emendare al mijn opgebouwde expertise kwijt. Ten eerste in de behandelingen, als schematherapeut. Ten tweede kan ik mijn wetenschappelijke achtergrond een plek geven. Ik voel me verantwoordelijk dat we, op basis van wetenschappelijke kennis, die therapie bieden die het beste werkt. En ik vind het belangrijk om geregeld te evalueren of wat we doen nog steeds goed werkt. Naast mijn werk als therapeut en lid van het directieteam, waarbij ik help met het opbouwen van Emendare, heb ik een groot hart voor opleiden. Vanaf 2024 starten we bij Emendare met het opleiden van GZ-psychologen.

Ik vind het heel belangrijk dat cliënten zich op hun gemak voelen bij me. Hier is het veilig, je mag hier zijn met alles waar je tegen aanloopt en ik loop een tijdje mee. Daar hoort ook beschikbaarheid bij. Het is hard werken voor een cliënt, en als het dan even moeilijk is, dan kan iemand mij bellen. Ik ben er.